cieszą małe rzeczy
emocje targają mną
ciągnąc duszę
na samo dno
wyciągam ręce do Boga
nie prosząc o wiele
życie
od środka
rozpiera mnie
Tyś siłą mą
oddalasz zło
Tylko Ty
Yaro
Yaro
Wiersz
·
13 stycznia 2020
oddalasz zło"