W myślach

Krzysztof Kowalski.

cieszą twoje dłonie
twoje błękitne oczy
ich blask
oświetlający duszę

ciągniesz mnie na dno
miłosnych uniesień

palisz
od środka
moje serce
przyciągasz chwilami
niezapomnianych wspomnień.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 14 stycznia 2020
anonim
  • marzena
    Krzysztof na dno? Dlaczego? Miłosne uniesienia dodają skrzydeł, można lewitować.
    Każdy ma inaczej. :)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Krzysztof Kowalski.
    Marzena Niekiedy można się zatopić w miłości własnych uniesień ukrywając marzenia na dnie swoich ukrytych wspomnień;)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Konrad Koper
    Klisza...

    · Zgłoś · 4 lata