zamyślenie

Kazimierz Siłuch

to co widzę to złudzenie

utkane ze światła

zamknięte w granicach

moich zmysłów dotyku

węchu wzroku słuchu

światło widzi światło

 

jestem wibracją

która zniknie

bezpowrotnie

Kazimierz Siłuch
Kazimierz Siłuch
Wiersz · 15 stycznia 2020
anonim