To ucieczka od szarej rzeczywistości
bu przekazać swoje nastroje
wspomnienia
doświadczenia
myśli
trzeba rano wstać
znowu do pracy
nieciekawa harówka
a tu można się wyżalić
i dowiedzieć co myślą o tym inni
podzielić się z innymi
pisanie może być formą terapii
i nauki
czasem mam tak że siadam i pustka i nic
ponoć można bez natchnienia z marszu
z przyzwyczajenia
mam takie parcie na klawiaturę
dzisiaj mi się odblokowało
wstąpiła nowa nadzieja
moje wiersze są takie filozoficzne
introwertyczne
nie wiem naprawdę co to ma być?
po prostu piszę i myślę że to może być
wyjście z marazmu
napisane to napisane i poszło