Chrząszcz

Konrad Koper

Chrząszcz brzmi w trzcinie

w krainie ( zwierząt).

 

Zaczyna się pokaz kultury.

 

Człowiek zajmuje ( na łonie natury)

dalszy rząd.

Odpowiednio wydzielony…

 

Tak postanowił „zarząd…”

Jego głos nie jest podzielony !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 stycznia 2020
anonim