nasza....

Irena Świerżyńska

moja 

nasza 

 

gdzie i kto chce 

 

poznać myśli

słuchać głosu

 

podać czasem łyżkę sosu

już bez chili

rzucić wstęgę lotu z kolorem motyli

dodać skrzydeł

 

światło samo  nosi  dal

 

chcesz  widzieć

 

zobaczysz...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 19 stycznia 2020
anonim