twój niebieski

Irena Świerżyńska

niebo zawsze czeka

 

widmo

zjawa

ściana

mur

szaro - buro i nie twój

 

przed obrazem ciemność

mgły

 

farba pęka

pod spodem freski

 

czekaj

odwróć

z tamtej strony jest niebieski

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 19 stycznia 2020
anonim