Literatura

słodka zemsta (wiersz)

Yaro

magazynki pełne ołowianych kul
przeładowuję broń
ciężką i śmiertelną
na celowniku dni które zatarł czas
 
mam chwilę by zemścić się nad samym sobą
 
naciskam spust
zapach gazów prochowych
zgrzyt zamka powrót
 
dalej biec mogę by nie ujrzeć cię nigdy więcej
 
biegnij Forest biegnij

 


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 22 stycznia 2020, 00:29
Forest był szczęśliwy i zawsze uśmiechnięty, kochał swoją Jenny. ,,Życie jest jak pudełko czekoladek. Nigdy nie wiadomo, co ci się trafi". ;)
przysłano: 21 stycznia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca