ciągle szukasz
wciąż szlifujesz swoje prawa
gdzie
i jak pozbierać kąski
już smakujesz
rozhuśtałeś całe strofy
oświeciłeś wszystkie asy
stój
zatrzymaj bujne kroki
spójrz za siebie
zobacz w kącie drzemią
zapomniane
przykurzone
wciąż czekają kiedy zbudzisz
proszę - zaproś
obowiązki