Wszyscy

Konrad Koper

Pierwszy widzi wyraźne barwy i kształty,

drugi wszystko za mgłą,                                    

trzeci zdeformowany świat…

 

Wszyscy muszą się porozumieć.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 stycznia 2020
anonim
  • marzena
    Sedno naszej tolerancji, według przykazania ,,a bliźniego swego jak siebie samego"

    · Zgłoś · 4 lata