Literatura

tak miało być (wiersz)

Yaro

palcami po wodzie wystukuję jak kocham cię
wiem że to nic niewarte prócz wylanych łez

 

idę przed siebie by się schlać zapomnieć
każdy oddech i sny z tobą targają mną

 

zapominam jak na imię mam
lecz ciebie nie potrafię wymazać to nie są te sny

 

byłem kimś w ramionach twych czas zatrzymany

płynęłaś w tańcu jak woda w strumieniu czysta i bystra

 

wszystko poszło w niwecz skundliłem się
czas upłynął pod mostem sam jak pies


wyśmienity 3 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 23 stycznia 2020, 21:01
Emocjonalny !
Yaro
Yaro 23 stycznia 2020, 21:24
Dziękuję Konradzie:)
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska 24 stycznia 2020, 11:28
czy tak - woda w strumieniu " czysta i bystra"?
marzena
marzena 24 stycznia 2020, 12:08
Yaro popłakałam się, ta miłość szarpie, rozrywa wnętrze.
Yaro
Yaro 25 stycznia 2020, 16:15
Dziękuję :)
przysłano: 23 stycznia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca