zagubiona
odstawiona
dusza zawsze szuka ściany
kto chce widzieć
kto
przytuli moje włosy
zobacz - nie mam nic z barana
Sam - maluje ścieżki lotu
zaplątały się uczucia
słupek w płocie oko mruży
ucho zbiera
buja
buja
słowa łapie
przygarnie
ten co mówi - niby ładnie
czy - poda talerz duży i duchem smak
poprawi
leć malutki zostaw nuty stare
niebo jest i buty
nowe