Literatura

Plague Inc. (wiersz)

abc

Tyle robiliśmy podejść może teraz w roku metalowego szczura
będziemy się radować a inni smucić w tę sobotnią styczniową noc
powstrzymamy katastrofę ekologiczną przeludnienia
oni myślą że normalny człowiek nie byłby zdolny do podcięcia gałęzi
na której siedzi ale przecież nam przyświecają wartości wyższe
dobro matki ziemi wyeliminowanie największego szkodnika
z którym jesteśmy przypadkowo spowinowaceni

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Krystyna Morawska
Krystyna Morawska 25 stycznia 2020, 23:18
Święta prawda:)
abc
abc 27 lutego 2020, 21:19
youtu.be/9O53FGS-NfI
przysłano: 24 stycznia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca