lepsze równoległości

slavic player

lepsze równoległości do których nikt nie wydzwania

bo nie ma raju na karcie ani w abonamencie duże

wymagania umysłowe tych gier lecz wyższa jakość barwy

każdego budynku oraz intensywniejsza rzeka a u jej brzegu

po przemierzeniu z lotu widza jak w dokumencie 

codzienności miejscowych która polega na łowieniu 

wymiarów przesiewane przez poszukiwacza odpowiedzi 

na logicznie zadaną przygodę do konieczności

najlepsze scenariusze choćby o zniesieniu niewolnictwa

na saint - domingue po te światy schodzi się do pamięci

wraca z historiami opowiadanymi mach 

po machu i z wiedzą o nieżarcie piękna a spiskowym

przereklamowaniu bólu obowiązującej ontologii

Oceń ten tekst
slavic player
slavic player
Wiersz · 26 stycznia 2020
anonim