wrażliwość

Irena Świerżyńska

nic 

nie pytaj

samo wypłynie

 

wzburzona fala nosi

tu się odbije

tam

kroplą zmyje

 

wrażliwość

i oko nie trzyma

 

płynie...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 26 stycznia 2020
anonim