Literatura

Symulacja świata (wiersz)

abc

w tej części wszechświata
miłość jest jak
kupno i sprzedaż
dupy
 
trzeba za młodu inwestować
w miłą aparycję
by majętnego kupca
zauroczyć
 
i żyć dostatnio z czułością
w otoczeniu piękna
wysokiej sztuki
 
a ty artysto uliczny
ponoć w tym roku kończysz
pół wieku
czas się zwijać z padołu
 
nie masz nic co oko wprawne
wyczytałoby że jest
godne uwagi

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 stycznia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca