nic tu po mnie
szary dzień
kontur twarzy
czarny płaszcz
nie znaczysz dla mnie nic
żadnych wspomnień żadnych śladów
było nas dwoje
rozerwane serce
prócz drogi która błądzi z nami
prowadził nas świat przez blaski i cienie
zgaszony ogień w kominku
papieros za papierosem
żar popiół dym
osobno dobrze mi