Woda

Konrad Koper

Powierzchnia wody potęguje słońce, księżyc, gwiazdy…

 

Gdy opada miarowo z nieba na ziemię,

udaje czas : kap, kap, kap…

 

Woda króluje wraz z innymi żywiołami w krainie natury.

Ma swojego antagonistę…

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 stycznia 2020
anonim