i koła dalej kręci...

Irena Świerżyńska

ona goni tory śliskie

wciąż prostuje koła

 

on odstawił troski bliskie

sama dźwigaj doły

 

ono czeka - graj muzyko

daj, daj, daj

 

i tu koło kręci i wysoko

bryka

 

i dalej  tańcz

tańcz

tańcz..

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 31 stycznia 2020
anonim