okno na świat

Yaro

kolejny epizod przechodzi gładko

 

wbijasz wzrok w zimne szkło
okno szare w samotne dni
pada dziś zimny deszcz

 

za twarzą chowasz kilka twarzy
twoje oblicze ma drugie dno

 

zmieniają się pory roku
zmieniasz się ty

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 31 stycznia 2020
anonim