Nauka

Konrad Koper

Na zewnątrz matrioszka wygląda         

jak zwykła lalka.

 

Posiada zdolność poruszania się.

- Skrywa mechanizm,

poznajemy go, otwierając lalkę.

 

Lecz nie wiemy, jak wygląda serce matrioszki.

Czy dotrzemy do rdzenia lalki, zgłębiając tajemnicę ?

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 lutego 2020
anonim