Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
W tą samą stronę
W tą samą stronę
Konrad Koper
Widzę bezkresne morze,
oraz chmury- żaglówki.
A także,
kąpiące się słońce.
Lubię
1
Konrad Koper
Wiersz · 7 lutego 2020
marzena
chciałbym patrzeć na świat Twoimi oczami, poczuć błogie promienie ciepła i potem mogę umrzeć, zapomnieć...
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści