zaszłość

Lucky Person

kiedy zabierasz ziarno piasku

to wpadnie do oka i boli

nie wpadnie nie pamiętasz o nim

ale wziąłeś więc czeka

oddycha 

po coś zabrałeś przecież

planowałeś że wpadnie

właśnie do oka

tak chciałeś 

 

 

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 8 lutego 2020
anonim