stare smaki wrócą

Irena Świerżyńska

nie dasz rady

czas bez daty

 

sam się zmieni

 

może jutro myśl zapuka

przefiltruje swoje fusy

 

znowu wróci smak korzeni

słodki

gorzki

 

czy - nijaki

 

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 8 lutego 2020
anonim