Literatura

pragnę zapomnieć (wiersz)

Yaro

nie pojmuję drogi która skręca
świat ze mną mija się na zakręcie

 

wiem tak niewiele niewiele mnie nauczono
niewiele pamiętam bo nie chcę pamiętać

 

bo jeśli kłamstwa są prawdą to czym jest prawda
gdzie szukać jej by nie obrazić Boga

 

dni mijają się z cieniem nocy
ja też mam swój cień gdy słońce nade mną

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 11 lutego 2020, 22:27
Świetny- niestety lekko zawikłany...
marzena
marzena 12 lutego 2020, 11:00
Ja też nie wiem, jak to jest z tą prawdą?
Yaro
Yaro 12 lutego 2020, 14:43
Konradzie nie jest zawikłany po nim takich wierszy będzie więcej :) Pozdrawiam serdecznie:)

Z prawdą jest prosta sprawa trzeba Marzeno cofnąć się tysiące lat wstecz to się teraz dzieje najwidoczniej na naszych oczach a oczy trzeba szeroko otworzyć Trzymaj się :)pa
przysłano: 10 lutego 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca