Cisza

marzena

wycisz ciszę

w ciszy usłyszysz

trzepot skrzydeł motyla

dotkniesz jego duszy

 

zamknij oczy 

zobaczysz świat w ciszy

mrówki drążą kanały

drogi do przejścia 

na drugą stronę życia

 

otul ciało zwątpieniem

bez obaw

nikt cię nie skrzywdzi

twoja cisza 

jest murem twojej duszy  

 

https://youtu.be/uOzXkPzOfQ4

 

marzena
marzena
Wiersz · 13 lutego 2020
anonim
  • Konrad Koper
    Wykazałaś wrażliwość...

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Konrad, przebudziłam się w nocy bez lęku, wypatruję światła, dając wiarę słowom nieznanej obietnicy...

    · Zgłoś · 4 lata