SPACER NOCĄ

Wioletta Wójcik

 

Wybrałam się na przechadzkę

między niebem a ziemią.

Błądziłam w Twoich dłoniach

z wyrazem nienasycenia.

Przywarłam do Twoich ust

naga ,bezwstydna.

Mogłabym zostać tu na zawsze.

Szkoda ,że świt pokrzyżowała

mi plany.

 

 

Wioletta Wójcik
Wioletta Wójcik
Wiersz · 13 lutego 2020
anonim