podróż

Lucky Person

jakby to było maleńka

językiem dotykać ci duszy

oddechem pierścień ci czyścić

i służyć pod zamkiem 

gdzie składasz 

się do rozpoczętego szczęścia

ja kropla 

włos jakiś

niezauważenie

połączenie nasze

nie istnieje

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 15 lutego 2020
anonim
  • marzena
    jest ładunek, świetny :) popraw to niezauważenie, może niezauważalne połączenie

    · Zgłoś · 4 lata