planeta

Lucky Person

zawiał wiatr

był bardzo mocny

i zniszczył ziemię

zabierając jej każde życie

zostawiając samotną

i tylko przyloty łazików

z innych marsów

mogły powiedzieć

innym światom

tak, tu było kiedyś życie

ślad wody został

odcisk bakterii na kamieniu

może tam my pojedziemy kiedyś

bo ciasno nam robi się na świecie

i wojna jakaś wisi 

nikt nie wie co będzie

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 15 lutego 2020
anonim