smutek

Lucky Person

brzdękną butelki?

może się rozdzwoni

może się pod kocem wypoci

po coś przyszedł

kościoły zamknięte rano

i czemu stać stoi

czeka 

i poszedł

nie myślę już o nim

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 15 lutego 2020
anonim