nikt nikogo nie przekona
że czarne to czarne a białe białe
palec jest brunatno czerwony
czyli krew w kale
proktologia
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz
·
15 lutego 2020
-
marzenaobrazowy, mam dreszcze :)
-
Konrad KoperTylko obrzydliwy !!