dinner

marzena

nic mi się nie chce

najadłam się frytek

bez guarany

ale był majonez

chyba się popieszczę

to też spala kalorie

jestem

wczorajszym deszczem

marzeniem

głodnych wilków

chcę jeszcze...

marzena
marzena
Wiersz · 15 lutego 2020
anonim