mam tyle ile mam
to więcej
wszystkie nici przez palce
zostawiłem szklane szczyty
tym którzy muszą
zabawki szaleją na grani
miejsca wystarczy
złote fontanny i kurz
chwała chwale
dzieciaki tańczą wolne
jeszcze nie wiedzą jak i gdzie
na hulajnogach dojadą najwyżej
zanim młyny zaczną działać
wracam do dzieciństwa
kości się zrosły