Los

Konrad Koper

Jest starcem- satyrykiem,

naśmiewa się zwłaszcza z tych,

którzy wiele oczekują.

Nie znosi innych prześmiewców…

 

Szanuje stoików i ludzi u kresu.

Drudzy wymykają  mu się.

Oprócz tego jest im dużo winien.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 lutego 2020
anonim