naznacz mnie obsyp pyłem
nienagannej maniery
zobaczysz każdą rysę
i zmarszczkę
udawany uśmiech
przyspiesza starzenie
suche powieki opadają częściej
wiesz, przyciąganie ziemskie
nie zawsze jest idealne
skurczone mięśnie
złap mnie
zanim zniknę
a ty zdmuchniesz puder
zdziwiony że istniałam
naprawdę