etiuda na gitarę i kilka świeczek

Grzesiek z nick-ąd

Świat jest pełen

zbyt krótkich wierszy, przydługich

opowiadań i fotorelacji o relacjach

to skandal

żeby ukrywać ostatnie piersi

w znużonych dłoniach poetów

nie trzeba daleko szukać

wystarczy

nie chcieć

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 25 lutego 2020
anonim