ktokolwiek

Jacek JacoM Michalski

zaglądam przez okno w cudzy ekran

rodzina na kanapie z perspektywy ulicy

słoneczniki kryją się w cieniu

namalowane pod innym słońcem

zapłacone odciętym uchem

zanim świat stał się wioską

 

nie ma już legend

są tylko memy

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 lutego 2020
anonim