Bal

marzena

Mężczyźni chodzą na tańce

w piruetach nonszalancko

tańczą twista

 

a muzyka gra

 

Ach, nawet barista

ugina kolana, uda ściska

 

Hola panowie, a gdzie panie

baletki włosy rozczochrane

 

Stopy napręża, palce jak miód

czują melodię fal słodkich nut

 

Drgania ciał, dotyk

ach, jest dziś szał

 

walc embarras

bal męskich ciał

marzena
marzena
Wiersz · 27 lutego 2020
anonim