Literatura

Bal wersja hard (wiersz)

Marzena

Bal wersja hard - HOP

 

mężczyźni chodzą na tańce

w piruetach nonszalancko czują twista

 

a muzyka gra

 

ach, nawet barista

ugina kolana uda ściska

 

hola panowie a gdzie panie

baletki włosy rozczochrane

 

wygolona cipka i oczekiwanie

 

na cud

 

a życie trwa, niepewność

prowokacja, przetrwanie

zmęczenie, brud

 

to cud


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 28 lutego 2020, 06:25
Poezja » Wiersze » w poczekalni
w poczekalni - hopeless - tekst zapożyczony od autora z portalu PP

youtu.be/9o0imRANjm0
marzena
marzena 28 lutego 2020, 07:32
youtu.be/lko-lP4FXQs
to jest piękne:)
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 28 lutego 2020, 14:50
no dobrze niech i tak będzie ;-)

www.youtube.com/watch?v=4uYfZiMzKt0
przysłano: 28 lutego 2020 (historia)

Inne teksty autora

może dzisiaj
marzena
M
marzena
linie papilarne
marzena
Mendoza
marzena
jaskółki c.d.
marzena
Jaskółki
marzena
– mein schatz
marzena
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca