Powabne rzeczy

Konrad Koper

Ja jestem piękny,

Ja użyteczny.

A ja dobry…

 

Natomiast ja jestem bezużyteczny

i przez to z innego świata.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 marca 2020
anonim
  • marzena
    To się napracowałeś, chyba bardzo zmęczony jesteś;)))
    Rozbawiłeś mnie, totalnie...Konrad :))))

    · Zgłoś · 4 lata