-

Akaśa

Wciąż się boję

że któregoś dnia powiem zbyt wiele

zbyt szybko zadecyduje

poddam się zbyt łatwo

 

wciąż się boję

że pewnego dnia będę bardziej tobą niż z sobą choć nienawidzę cię najmocniej

bo nienawidzę cię najmocniej

 

wciąż się boję

że każdego dnia popycham swoje granice na bezkresny ocean z którego już przecież nie powrócą

wciąż się boję że moja miłość podryfuje razem z nimi

Akaśa
Akaśa
Wiersz · 3 marca 2020
anonim