Jestem dzieckiem wszechświata
moje kości są pyłem gwiazd
a woda we mnie jest tą samą od zawsze
Nie tworzę zasad i nakazów
nie podlegam państwom i prawom ludzkim
nie ogranicza mnie religia
nie kieruje mną wola
nie ma nic co dzierżyłoby moje sumienie i duszę
nie stosuje się do roli
nie wiąże mnie rodzina
nie kształtuje mnie społeczeństwo
mnie jestem chora
Jestem światem
jestem atomem
jestem każdym promieniem
jestem miłością, natchnieniem i strachem
jestem niezbadanym oceanem
wszystkim i niczym
nie mam władzy, bo jej nie potrzebuję
niesie mnie prąd, którego nie zmierzysz
nie rozumiem wersu ,,mnie jestem chora,,
Pozdrawiam serdecznie :)