NIE CZAS

Wioletta Wójcik

Zamówiłam Twój uśmiech

na wczoraj.

Nie dotarł.

Skowyt spóźnionych myśli

przedziera się

do mojego serca.

Na próżno obudził się

dzwonek w telefonie.

To nie jest czas

dla zdezorientowanych

Właściwie nie wiem

co przeszkadza mi bardziej.

To gdy jesteś

czy, gdy Cię nie ma.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Wioletta Wójcik
Wioletta Wójcik
Wiersz · 3 marca 2020
anonim
  • Konrad Koper
    Znane motywy

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    Wioletta ten problem, ten dylemat...nie ma końca. Całe życie zadajemy sobie pytanie.
    Czy to jest miłość, czy to jest kochanie?
    Płaczemy za sobą po kątach, a później nadąsani udajemy, że nic się nie stało.:-)))
    Życie, ech życie ;-)) Dobry wiersz.

    · Zgłoś · 4 lata temu