Literatura

NIE CZAS (wiersz)

Wioletta Wójcik

Zamówiłam Twój uśmiech

na wczoraj.

Nie dotarł.

Skowyt spóźnionych myśli

przedziera się

do mojego serca.

Na próżno obudził się

dzwonek w telefonie.

To nie jest czas

dla zdezorientowanych

Właściwie nie wiem

co przeszkadza mi bardziej.

To gdy jesteś

czy, gdy Cię nie ma.


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 3 marca 2020, 22:00
Wioletta ten problem, ten dylemat...nie ma końca. Całe życie zadajemy sobie pytanie.
Czy to jest miłość, czy to jest kochanie?
Płaczemy za sobą po kątach, a później nadąsani udajemy, że nic się nie stało.:-)))
Życie, ech życie ;-)) Dobry wiersz.
Konrad Koper 4 marca 2020, 12:17
Znane motywy
przysłano: 3 marca 2020 (historia)

Inne teksty autora

PORANEK
Wioletta Wójcik
...PO SWOJEMU
Wioletta Wójcik
ROZKOJARZONA
Wioletta Wójcik
POWSTANIE WARSZAWSKIE
Wioletta Wójcik
SPACER NOCĄ
Wioletta Wójcik
Spadanie na cztery łapy
Wioletta Wójcik
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca