zatrzymaj samochód i ją zabierz
wraca albo ucieka
od do jakkolwiek
zabierz ją z drogi w drodze
usiądzie obok z uśmiechem
będzie bliżej i dalej
od do gdziekolwiek
a kiedy miniecie migające światła
wypuście dym z ust dla tych
co właśnie unoszą się albo opadają
od dokądkolwiek
kiedy masz tylko to co masz
możesz zmierzyć się z każdą drogą
spotkasz na niej takich
którzy potrzebują mniej
dostaniesz więcej
jeśli potrafisz się otworzyć
głód syci bardziej od nadmiaru
Podoba mi się gra słów, dobrze się czyta.
co właśnie unoszą się albo opadają"
...tak-sobie na zaś