siedem

Yaro

siedem pieczęci sowa na gałęzi
pędź świecie w Armagedon
ostateczna decyzja miecz jak w chleb
podziel świat na cztery

Yaro
Yaro
Wiersz · 4 marca 2020
anonim
  • Konrad Koper
    Wyjątkowy- charakterystyczny...

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Yaro ale ja nie rozumiem, może mi wyjaśnisz. Wiem, że jest siedem grzechów głównych.

    · Zgłoś · 4 lata
  • Yaro
    z apokalipsy św. Jana siedem pieczęci

    · Zgłoś · 4 lata