ucieczka

Yaro

biegiem ulicy nie ucieka czas
koncentrują drut kolczasty
spięty prądem obwód miast
ucieczka nogami do przodu

 

chowam się w sobie
zabieram się w podróż
w podróż w jedną stronę
w kierunku gwiazd

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 marca 2020
anonim