Konrad ale wróbelek, którego widziałam rano był zakochany. Bo wiosna, bo cieplej.
Te ptaki tak pięknie śpiewają. Kaziu jest jak ptak, wolny i też wyraża swoje emocje.
To bardzo miłe. Szanuję go, doceniam odwagę. Nareszcie ktoś pisze o tym co czuje.
Ty też, pamiętam wiersz o światełku, zajączku. Wspaniały, cały czas mam go w sobie.
,,Światło" masz w sobie ten blask, ja poczułam.
arigato wróbelku
myśli poranne drżą
droga szara, dym, połykam początek dnia
nieuchronnie mdły
arigato...
wróbelku zakochany, otarłam łzy
Pozdrawiam ;-)
Te ptaki tak pięknie śpiewają. Kaziu jest jak ptak, wolny i też wyraża swoje emocje.
To bardzo miłe. Szanuję go, doceniam odwagę. Nareszcie ktoś pisze o tym co czuje.
Ty też, pamiętam wiersz o światełku, zajączku. Wspaniały, cały czas mam go w sobie.
,,Światło" masz w sobie ten blask, ja poczułam.