potwory tworzą świętych
budują katedry z podniesionych kamieni
zamiana ról jest codziennością
ostrze opada jak naciśnięcie guzika
podpis zabija szybciej
drugie życie w trzecim wcieleniu
nie odpowiadaj na żadne pytania
możesz zdradzić tych którzy już cię zdradzili
gdzie uciec przed tysiącami uciekinierów
tutaj będzie tak samo
nawet jeżeli tego nie wiesz
to czujesz że fala wzbiera
jest zbyt gorąco i sucho
ta sama cisza przed jak po
nikt nie zapamięta