zrozumiałeś
na tej drodze nie ma innych
musisz być bardziej sam
pójść za głosem na przekór słowu
bez żadnej tajemnicy
sens zawsze przed tobą
nie błyszczy i nie kusi
kawałek szkła albo drewno na poboczu
strach jest tłumem jest wspólnotą
najwyższa ambicja w odrzuceniu ambicji
popatrz na tych którzy ślubowali ubóstwo
nigdzie nie polecą na złotych skrzydłach
z wielkiego tankowca obietnic
zostanie smutek zatraty
teraz już wiesz
dlaczego droga tak stroma
najwyższa ambicja w odrzuceniu ambicji
popatrz na tych którzy ślubowali ubóstwo"